MATEA I ANTONIO NA TJEDNOJ KAMPANJI (LOKVARSKO JEZERO)

  

Javio nam se Antonio sa svojom dragom nakon što je završio tjednu kampanju na predivnom Lokvarskom jezeru. Kako su se proveli Antonio je napisao u kratkom rezimeu.

‌Napokon godišnji.. Spuštanje prema čarobnom jezeru u Lokvama obečavao je dugopriželjkivani odmor.
‌Nakon prelaska čamcem do mjesta gdje smo odlučili postaviti kamp,daleko od ljudi i civilizacije moja djevojka i ja podignuli smo šator,zabacili štapove i sedmodnevni ribolov može započeti 😁. Već na početku ulovili smo predivne ribe koje su me stvarno toliko iznenadile svojom snagom i borbom da sam ostao paff…tko nije okusio borbu sa šaranom iz Lokvarskog jezera mislim da bi trebao što prije…
‌Sveukupno u 7 dana boravka na jezeru ulovili smo puno borbenih što manjih što većih šarana. Prihrana se sastojala od kukuruza,tajgera i boili. Ribe su primale na kombinaciju kukuruza i tajgera nešto više nego na boilu,ali prevarili smo 3 lijepe ribe na boile (po 3kom 20mm na dlaci zbog velikih klenova,rakova i ostale ribe).
‌Boravak na jezeru nije značio samo šaranski ribolov već i suživot sa ostalim divljim stanarima tog područja jer ipak smo bili gosti duboko u srcu prirode koja nas je ostavila bez daha..prvi,ali sigurno ne i zadnji ribolov ovdje!
Bistro!! 🎣 (🐳)
Matea i Antonio