PROLOGIC DRUŽENJE NA MRZLOJ VODICI

  

PROLOGIC DRUŽENJE MRZLA VODICA 2018. Završilo je Prologic druženje Mrzla Vodica. Unatoč nestabilnom i promijenjivom vremenu ekipe su upisale lijepe ulove. Sponzori natjecanja su bili firma Prologic i trgovina ribolovnog pribora Kapitalac Valpovo .Nakon 48 sati ribolova na prekrasnom jezeru Mrzla Vodica donosimo rezultate najuspješnijih u tri najveće ribe : 1.mj. Ct Mrzlica 33.245 kg ( Majnarić,Raičević,Kardoš ) 2.mj. Ct… Read more »

Prvi amur ikada ulovljen na Mrzloj Vodici

  

Dalibor, Zdenko i Jurica ovaj su vikend na Mrzloj Vodici lovili šarana te je na veliko iznenađenje  Zdenko ulovio prekrasnog amura od 18,600 kg. Čestitke! Ovaj amur je prvi ikada ulovljen na Mrzloj Vodici!  

Kayak fishing kup Lokvarska pastrva

  

Na jezeru Mrzla Vodica, u subotu 16,06.2018 Kay -FC održao je svoj 2 međunarodni Kayak fishing cup Lokvarska pastrva.Od prijavljenih 13 natjecatelja nastupilo je njih 9 (ostali su bili spriječeni te su se ispričali zbog svog nedolaska). Vjetar koji je neumorno puhao otežavao je ribolov. Dosta se ribe izgubilo, a na štapu je Željku Šarčeviču bila i kapitalna štuka, koja… Read more »

Prvo kolo II šaranske lige Mrzla Vodica

  

08.-10.06. Održano je prvo kolo II Šaranske lige Mrzla Vodica. Takmičilo se sedam ekipa od kojih su jedni bili i gosti iz RD Kočevje. Nakon brzinskog izvlačenja brojeva svi smo pojurili na izvučene pozicije. Lovilo se na tri pozicije na ‘štalama’, tri kod ‘breza’ i naravno naši dragi kuhari na brani. Prvu noć nas je lijepo oprala dosta jaka kiša,… Read more »

I Spin na Mrzloj Vodici!

  

Kako rastu cijene goriva, cestarina i sl… sve je teze ribicima iz Zagreba potegnuti malo dalje kako bi uzivali u prirodi. No mozda takav ambijent nema cijenu… nego je nesto sto moramo sebi priustiti kako bi se resitirali za sve ono sto nas ceka u svakodnevnici. Jedan takav ambijent je Lokvarsko i Mrzla Vodica! Mjesto na koje se uvijek vracam… Read more »

ŠARANSKI RIBOLOV NA MRZLOJ VODICI!

  

Ovaj duži vikend vrijedilo je žrtvovati jedan dan godišnjeg i spojiti dane za jednu finu kampanjicu na Mrzloj. U dogovoru s Kristijanom parkirali smo se na poziciju „breze“ kako zbog dobrog hlada tako i zbog potoka u kojem je uvijek savršena temperatura za hladiti cugu. Malo smo odmjerili poziciju, pronašli par čistih rupa u travi i nadali se najboljem. Prvi… Read more »

VAŽNA OBAVIJEST!!! POLAGANJE RIBIČKOG ISPITA!!!

  

ŠRK “LOKVARKA” LOKVE organizira polaganje ribičkog ispita! Ispit košta 150kn i treba sa sobom obavezno uzeti OIB i osobnu iskaznicu. Ukoliko ste položili ribički ispit, a nemate ili ste izgubili UVJERENJE O POLOŽENOM RIBIČKOM ISPITU isti možete “izvaditi” u HŠRS-u ,obratite im se na broj 01/309-1137. Svi koji nemaju položeni ribički ispit trebali bi to učiniti sada jer se iduće… Read more »

GRGEČ 34cm

  

Javio nam se Domijan Čop s ulovom ovog lijepog grgeča od punih 34cm kojeg je dobio na bijelog slit sheda od 5cm u bazenu ispod brane na Mrzloj Vodici