1. ŠARANSKA LIGA MRZLA VODICA 4. KOLO

  

Završilo je posljednje 4. Kolo 1. Šaranske lige – Mrzla Vodica, a obilježila ga je rekordna kolicina padalina. Neki su se u odredenim trenucima morali povuci sa svojih pozicija zbog naglog porasta vodostaja, a neki su hrabro ugostili vodu u svom šatoru. Noć su ispunjavali udari gromova i rika medvjeda (čitaj jelena). Voda je bila boje kave s vrlo malo mlijeka i nije obećavala da ćemo se naloviti riba.

ŠARANSKA LIGA MRZLA VODICA 4. KOLO REZULTATI

Ipak, i u takvim uvjetima uspjelo se nešto uloviti. 1. mjesto je odnijela ekipa 2 Frillos i ujedno donijela našem Pupi novi osobni rekord u obliku šarana od 17,80kg, 2. mjesto osvojila je ekipa Homer Zdolaj, a 3. mjesto ekipa Jura & Batman.

ŠARANSKA LIGA MRZLA VODICA REZULTATI UKUPNO

Ukupno 1. mjesto lige zasluženo je osvojila ekipa iz Slovenije – C.T Kocevje( Drago, Bruno i Haris), dečki se mogu pohvaliti kao jedina ekipa koja je uspjela uloviti ribu u sva četiri kola. Drugo mjesto je osvojila ekipa Kamon (Marijo i Grga), a treče ekipa 2 Frillos (Marijana i Dalibor).
Ukupno se tokom sva četiri kola uhvatilo 53 šarana težine 423,22 što čini prosjek od 7,99kg. Čitavo natjecanje su krasili teški ribolovni uvjeti koji zahtijevaju snalažljivost i domišljatost natjecatelja što ulov čini dvostruko vrijednijim. Zadovoljni natjecatelji garancija su da je zamisao Šaranske lige na jezeru Mrzla Vodica pun pogodak i sa nestrpljenjem čekamo da ga pretvorimo u tradiciju.