1. SAKURA ULTRA LIGHT KUP – OSVRT (2014)

  

I Evo kratkog osvrta nakon održanog 1. Sakura UL Kupa na Lokvarskom jezeru da nam je bilo drago sudjelovati u organizaciji jednog takvog događaja te se ujedno zahvaliti organizatorima svima koji su također pripomogli u organiziranju,sponzorima,medijima i natjecateljima. Nećemo puno drobiti jer su dečki iz sakure i spineri sve rekli a praktični ribolov je to potkrijepio također lijepim tekstom da se radi o jednom tipu ribolova koji će kroz dogledno vrijeme pokazati svoju pravu veličinu i popularnost, a mi se veselimo šta smo bili sudionici tog vremena.
Kompletan tekst možete pročitati na linkovima praktičnog ribolova , sakura croatia i spineri.com , mi ćemo navesti samo neke citate jer ekipa je super sročila tekst ovog lijepog događaja.

” …14.9.2014. će u ribičkim krugovima ostati kao dan kada je UL ribolov pokazao svoju veličinu i masovnost u Hrvatskoj.
Već dugo jedan turnir van Zagreba nije skupio toliko natjecatelja i izazvao toliko interesa.
Došlo je do toga da su organizatori morali ograničiti broj natjecatelja i završiti s prijavama 10 dana prije kupa, a zadnjih tjedan dana se tražila ´karta više´.
Glavni organizatori kupa, web portal spineri.com i ribička trgovina Topfishing prepoznali su potencijal i brojnost vojske UL ribiča i uz pomoć domaćina, ŠRK Lokvarka, odlučili organizirati UL turnir na jednoj od najpoznatijih voda u Hrvatskoj za UL ribolov- Lokvarskom jezeru u Gorskom Kotaru.
Bogat nagradni fond koji je osigurala francuska tvrtka Sakura, glavni sponzor turnira i novčana nagrada od 2000 kn za prvo mjesto za koju možemo zahvaliti gdinu Mislavu Šariću iz Ribnjaka Kupa.

Organizatori kupa, trgovina Topfishing i web portal spineri.com zahvaljuju svim sponzorima: tvrtki Sakura, Ribnjacima Kupa tj gdinu Mislavu Šariću, gdinu Lešu na plaketama te gdinu Martinoviću na carvingu. Posebne zahvale idu članovima ŠRK Lokvarka, kao i TZ Lokve i Općini Lokve, tj načelniku Toniju Štimcu. Ekipi iz kafića Mrzlica sve pohvale na klopi i cugi. Puno hvala i Praktičnom ribolovu za medijsko pokroviteljstvo! Na sve vas računamo i nagodinu. Na 2. Sakura UL kupu očekujte još bolju organizaciju, veći nagradni fond i par novosti i iznenađenja s kojima ćemo ovaj događaj još poboljšati!…”

Još jednom hvala svima koji su došli i koji su nam pomogli.
Vidimo se na istom mjestu i otprilike u isto vrijeme i nagodinu na 2. Sakura UL kupu!

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider