TAKMIČENJE “TRIBALJ VS. MRZLA VODICA” 1:1

  

Od 27.09.-29.09. održano je prijateljsko takmičenje između ŠRD “Šaran” Tribalj i ŠRK “Lokvarka” Lokve u lovu šarana.  Okupljanje je počelo u 17 sati kod ribičke kućice gdje su se izvlačile pozicije. Natjecalo se ukupno osam ekipa, po četiri za svaki klub te se bodovala ukupna kilaža svih ekipa.
Podsjetimo, prošle godine je održano prvo natjecanje u gostima na Triblju  gdje su ekipe ŠRD “Šaran” Triblja nadvladale naš tim te su preuzeli na sebe obvezu čuvanja prijelaznog pehara.

Ove godine, naša ekipa je uspjela osvjetliti obraz i pobijediti sa 10 ulovljenih šarana i ukupno 108,20 Kg, dok su prijatelji s Triblja imali samo jednu ribu manje te ukupno 86,85 Kg što dosta govori koliko je bilo napeto i neizvjesno do samoga kraja. Treba napomenuti da su gosti odnijeli nagradu za najveću ribu natjecanja i to sa šaranom od 20kg kojeg je ulovio Goran Majnarić.

Samo takmičenje je prošlo jako lijepo uz fer borbu i prijateljsko druženje, a atmosferu je samo malo nagrdila dosadna kiša u subotu.  Natjecanje je završilo u nedjelju u 12 sati nakon čega su se svi okupili kod ribičke kućice na proglašenju rezultata i ručku.

Veliko hvala svima koji su sudjelovali i onima koji su pomogli u organizaciji ovog prekrasnog natjecanja te se nadamo da se vidimo nagodinu!