Četvrto kolo III šaranske lige Mrzla Vodica

  

Od 18.10. do 20.10.2019.god. održano je četvrto i posljednje kolo III šaranske lige Mrzla Vodica. Ovoga puta, na natjecanju su sudjelovale sve ekipe i pošto je bilo odlučujuće kolo, napetosti nije nedostajalo. Međutim, svoje majstorstvo je pokazala ekipa “Drapanići” koji su sa 5 riba i ukupno 42,75 kg osvojili prvo mjesto na ovome kolu. Drugo mjesto na natjecanju je osvojila ekipa “Jura i Batman” sa 3 ribe i 31,05 kg, a na trećem sa 3 ribe i 30,10kg ekipa “Varaždinci”

Osvojenim prvim mjestom na kolu, ekipi “Drapanići” je bilo dovoljno da preuzmu poziciju u ukupnom poretku te postanu novi prvaci šaranske lige Mrzla Vodica! Čestitke ekipi “Drapanići”!
Drugo mjesto je osvojila ekipa “Jura & Batman” a treće ekipa “Antunovac”. Trofej za najveću ribu lige osvojio je Josip Čop iz ekipe  C.T.”Kostevc” sa ribom od 18,65 kg.

Natjecanje je prošlo u super atmosferi i sportskom natjecanju, a nakon samog proglašenja pobjednika i zajedničkog ručka, održan je i kratki sastanak šaranske sekcije gdje se već počelo raditi na planovima za slijedeću godinu. Za ovu godinu smo završili sa natjecanjima, ali se zato vidimo slijedeće na IV šaranskoj ligi Mrzla Vodica.

Do nagodinu, Bistro!!!